bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

16 Jul 2012

Apa Bezanya Pakai Kemeja T Hard Rock Cafe ke Masjid dan Pakai Kemeja T Bersih Buat Umrah di Tanah Haram???Memang pedas...

Yelah... Macam "fatwa politik" yang dikeluakan oleh Pas jugak....

Jika memakai kemeja T, berjenama Hard Rock Cafe, satu rangkaian restoran yang jatuh hukumnya sebagai "syubahat" jika kita mengunjunginya kerana ada menjual minuman berakohol dan juga mengadakan persembahan nyanyian yang bercampur lelaki dan perempuan dengan berasak-asak.... Pastinya jika tidak tidak jatuh hukum sebagai haram kerana memakai Kemeja T berjenamanya ke masjid, pasti sekurang2nya jatuh hukum sebagai syubahat juga....Bagaimana pula dengan memakai kemeja T Bersih untuk pergi mengerjakan umrah ke Tanah Haram? Suatu gerakan yang dipimpin oleh seorang wanita yang juga menyokong gerakkan memurtadkan umat Islam di Malaysia dan juga gerakkan menyokong fahaman LGBT???

1 comment:

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3