bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

21 Jan 2015

Belasah Singapura 16:1 Buktikan Hoki Malaysia Masih Bertaraf Dunia!!!SINGAPURA: Malaysia menamatkan saingan Kumpulan A Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015 dengan berpesta gol apabila membelasah Singapura 16-1 di Stadium Hoki Sengkang, di sini malam Selasa.

Sumber klik sini.

Turun dengan status pasukan bertaraf dunia dengan jiwa pemusnah, skuad hoki negara telah membuktikan bahawa Singapura bukanlah tandingan dan sekelas dengan mereka.

Sebagai negara berjiran yang sering bersaing dalam segala aspek dan kita pula dilihat banyak tertinggal dan selalu terpaksa "beralah" dengan mereka walhal republik tersebut dahulunya adalah milik kita. Ditambah pula pendekatan negara tersebut dan rakyatnya yang "kiasu" dan sentiasa mementingkan diri mereka sendiri, kemenangan besar yang dicapai ini pasti sesuatu yang cukup manis!!!


posted from Bloggeroid

No comments:

Post a comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3