bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

20 Jul 2013

Bela Pasangan Seks Di Internet Bukti Singapura Lebih "Islam" Dari Pas???

Kes Alvin & Vivian : PAS Buka Ruang DAP Bersuara | AIDC

Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar dan Timbalan Ketua Dewan Muslimat PAS Pusat, Dr Mariah Mahmud mahu isu Alvin dan Vivian dilaku secara adil sama seperti Presiden PERKASA, Datuk Ibrahim Ali dan Naib Presidennya Datuk Zulkifli Nordin yang didakwanya turut menghina agama.

Sangat ironi kerana pasangan seks di internet yamg dikenakan tindakan tegas oleh kerajaan Singapura atas kesalahan menyebar gambar seks mereka disamakan dengan perjuangan mereka menghina agama Islam di bulan Ramadan dengan perjuangan Ibrahim Ali yang membela Kalimah Allah.

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

 1. Salam, blog tuan amat menarik dan mempunyai infomasi yang terkini, jesteru itu sama-samalah kita memberi sokongan sesama kita, harap pihak tuan dapat menambah pautan portal http://n9kini.net ke bloglist pihak tuan... Sekian, terima kasih.

  ReplyDelete
 2. SDR BUMIYANG,minta izin
  Berapa kerat cina beng terkenal dan peminpin masyarakat cina buat kutukan resmi terbuka terhadap dua makhluk Alvivi /pasangan vivian kes ini ?
  Mengapa diam sunyi sepi:- Wong Chun The Star,Oriental Daily,Sin Chew,Hua Zhong Dong Zhong ACCIM,SCAH, ribuan Dato Datuk, Datuk Seri Dato Seri Paduka ,Dato Amar, puluhan TanSri TanSri Ketua Menter (aH Beng Pinang) Perak Cousin Hailam,Lim dinasti senior dan 3,000,000 pengundi tsunami Cina ?
  Mereka setuju dan sokong ALVIVIAN ?
  Mana Bishop PAUL TAN ?
  Mana pergi MFCCBSF agama punya orang ?
  Mana pergi Ustad RAVI punya forumer samaratan Agama TV AlHijrah ?
  Mereka sokong dan bersetuju dengan ALVIVIVIAN ?.
  Ah Jib Gorrr dan strategik director tak nampak ke ?
  Ah jib Gor yang amat kasih cinta sekolah vernakular dan bapak sekolah cina ?
  arjuna waspada
  changkat lobak

  ReplyDelete
 3. Ibrahim Ali pembela Islam? Layak ke serious ni?

  Katak tu asyik cari peluang naik je.

  Tak percaya Tanya Cinabeng boss dia dahulu.

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3