bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

12 Jan 2013

"Kejayaan" HKR - Bukti Kerajan BN Sangat Adil!!!Kalau di zaman kerajaan Abassiyah dan Umayyah..... Ada diceritakan bagaimana pihak pemeritah telah menjemput musuh2 mereka menghadiri jamuan kononnya mahu di adakan perdamaian dengan puak yang satu lagi...

Tapi apa yang berlaku adalah pembunuhan beramai2.... Di mana bukan makanan yang dijamu sebaliknya pintu2 dewan telah ditutup dan para jemputan telah dibunuh....

Mungkin itulah yang ditakuti oleh Pakatan Rakyaat selama ini, jestru mereka sering kali menolak apabila kerajaan pusat mencadangkan mereka berhimpun di dalam stadium.

Bukti kerajaan BN tidak zalim dan mereka dapat mengadakan perhimpunan tanpa gangguan.

Ataupun mereka sebenarnya takut tembelang mereka pecah??? Walaupun ramai yang datang sasaran untuk menghimpunkan satu juta penyokong2 mereka tidak kesampaian dan jumlah sebenar mereka mudah dikira.

No comments:

Post a comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3