bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

26 Jan 2013

Gempar!!! 28 Kad Ucap Tahun Baru Daripada Sayangi Selangor - Bukti Pengundi Hantu di Selangor ???

28 kad daripada Sayangi Selangor bukti pengundi hantu???

Isu pengundi2 hantu banyak digembar-gemburkan....Ini adalah yang terbaru.

Aneh bukan Pakatan Rakyaat yang selama ini dengan barisan peguam yang kononnya "bijaksana" tiba2 sahaja jadi bodoh kerana tidak "reti": nak menyemak nama-nama yang didakwa terlibat di sesawang SPR untuk melihat samada nama2 tersebut sememangnya didaftarkan di alamat yang dinayatakan ataupun hanyalah kesilapan menaip.

Di bawah adalah satu kemudahan yang disediakan di sesawang SPR untuk pengundi bagi seisi rumah menyemak butiran mereka.Bagi penulis, perkara ini sengaja dibesar-besarkan demi untuk menangguk di air yang keruh...

Itulah perangai Pakatan Rakyaat....

Dalam keadaan di mana wakil daripada setiap parti yang terlibat akan menjadi pemerhati  di dalam mengesahkan setiap pengundi pada hari mengundi, bagaimana mungkin seorang pengundi hantu hendak menyusup masuk tanpa dikesan terutamanya  jika mereka didaftarkan di dalam sebuah rumah yang mengandungi sehingga 28 pengundi??? 

Janganlah hendah menyebarkan fitnah dan memperbodohkan minda rakyaat!!!

No comments:

Post a comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3