bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

22 Jan 2013

Najib Kini di Gaza.
PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Razak bersama rakan sejawatannya dari Gaza, Ismail Haniyeh (kanan) pada sidang media hari ini. Ia juga lawatan pertama Perdana Menteri Malaysia ke Gaza. - Foto Twitpic @NajibRazak

Jan 22, 2013 7:52 pm


Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

 1. Rakyat Syria yang sedang mempertahan kan diri dari di bunuh dan di perkosa dan di hapuskan olih rejim Assad, hendak lah di perjuangkan nasib mereka atas persada satu Ummah dan Islamik solidarity. Najib perlu kecam pemerintah yang kejam.
  Najib tidak bolih tutup mata tenga dan hati ke atas nasib Rakyat Syria.
  Najib tidak bolih mengampu kuasa barat dan permainan geopolitik mereka.
  Ada kah najib ada kepentingan politik tanah air, dengan menyokong pendirian kuasa barat, nak dapat kepujian dari Obama dan Cameron dan Perancis ?
  Sudah lebih 2 tahun dan AlJazeerah unjur 60,000 hingga 70,000 maut.
  500,000 hingga 600,000 pelarian.Nato pulak pasang peluru Patriot.
  Najib perlu di ingati Isu mindanao bukan usaha dia satu orang, tak payah lah nak tuntut nama Mindanao dan nak damai kan Hamas dan PLO..Tak sama dan tak mungkin najib nak tuntut kredit.Tolong pelarian Syria lebih baik.
  arjuna waspada
  changkat lobak.

  ReplyDelete
 2. mana boleh nak main semberono lawan barat,kena licik la kawan

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3