bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

21 Nov 2012

Antara Doa Pecah Perut Royalti Minyak dam Kebas Derma Anak Yatim Memali!!!Foto Sekadar Hiasan: Lawatan DS Najib ke Kelantan di sambut TG Dato Nik Aziz tidak berapa lama dahulu.Tak lama dahulu Nik Aziz pernah membacakan doa pecah buat najib kerana mendakwa duit royalti minyak yang sepatutnya diserahkan kepada Kelantan tidak diberikan kepada kerajaan negeri yang diterajui oleh Pas. Sebaliknya kerajaan pusat menyalurkan wang berkenaan melalui jabatan2 yang diterajui oleh jabatan-jabatan di bawah kerajaan pusat kepada rakyaat Kelantan dalam berbagai-bagai bentuk seperti pembangunan dan juga wang ikhsan.


Anehnya apabila wang kutipan untuk anak2 yatim akibat "Peristiwa Memali" yang dikutip Pas sehingga kini tidak kita ketahui kemana "lesapnya". Klik sini.

No comments:

Post a comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3