bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

30 Sept 2014

Dua Adun PAS Yang Berpaling Tadah - Senjata Makan Tuan???

Pinjam kata2 pengunjung Blog Bumiyang, "Itu lah akibatnya... Bila dah ajar ahli/penyokong supaya jangan berterima kasih.., supaya kurang ajar.., maka tak pelik laa kalau ADUN PAS pun jadi kurang ajar dengan pemimpin mereka sendiri... Biadap ada di mana2... Di atas.., di tengah.. di bawah...".

Dari kecik2 diajar supaya X berterima-kasih atas subsidi, peluang belajar di kolej2, universiti, biasiswa, pekerjaan, kehidupan yang aman damai dll.

X cukup di TASKI, Sekolah2 Tahfiz, Maahad, Universiti, parti dan masyarakat...

1 comment:

  1. Banyak pengajaran duniawi yg sudah di terima oleh Pas selepas bertahaluf di dalam Pakatan Rakyat.Kalau mereka belum sedar tak tahulah apa nak di katakan lagi.Kalau sudah keterlaluan bebalnya,rasa simpati kami penyokong atas pagar sudah lenyap.Sewlamat tinggal Pas,undi kami utk yg lain pula asal memperjuangkan ugama,bangsa dan negara,bukan liberalisma dan pluralisma.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3