bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

25 Jul 2014

Tragedi MH17 Buktikan DAP Sememangnya Musuh Dalam Selimut???Foto: orang ramai yang majoritinya rakyaat asing terus meletakkan jambangan bunga dan anak patung di depan Kedutaan Malaysia di Kiev sebagai penghormatan kepada 298 penumpang dan anak kapal MH17 yang terbunuh apabila pesawat berkenaan ditembak jatuh di timur Ukraine Khamis lalu. - Foto Leslie AndresJul 21, 2014 9:08 pm Berita Harian Online


Dunia menunjukkan sokongan ke atas Malaysia kerana menjadi mangsa tragedi ini....

Krew syarikat2 penerbangan melahirkan simpati mereka antaranya;

Tetapi lain pula yang ditunjukkan oleh pemimpin, penyokong2 dan ahli DAP sebaik mendengar insiden yang berlaku. Di bawah adalah di antara kenyataan mereka yang tidak sensitif dengan kesedihan rakyat meratapi tragedi MH17 dan sebaliknya masih mahu mengambil keuntungan dengan mempolitikkan isu ini;
Tindakan mereka ini telah menyebabkan ahli politik DAP itu dikutuk oleh salah seorang keluarga mangsa MH17 :
Yang ini pula kebiadapan Yuki Tan, isteri kepada Ng Wei Aik, ahli politik DAP Pulau Pinang.


YUKI TAN dalam Facebooknya telah memuat naik status:“Malaysia Negara Menggerunkan, Apa Jenis Negara Yang Tidak Berguna Ini” dalam Bahasa Mandarin.


Kurang ajar dan sungguh biadap.
Kita rakyat Malaysia mahukan keadilan kepada mangsa MH17 yang ditembak jatuh tanpa rasa belas kesihan.

Sumber klik sini.

Alahmak....Dah terlupa pulak saya nukil daripada blog mana..... Buat yang empunya blog sila tinggalkan komen supaya blog tuan dapat dilink kan.

1 comment:

  1. Itulah perangai CINA KOMUNIS........

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3