bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

1 Jun 2014

Nga Kena Badi Panda!!! Kungfu Panda X Menjadi???





Tu lah asyik nak kutuk "Panda".....

Nak flying kick risalah BN dah X menjadi, sebaliknya Nga terpaksa mendapatkan rawatan di hospital...

Muka bulat pun dah macam Panda.....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3