bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

3 May 2014

Masyarakat Balik Pulau Mula Menolak PKR???

Keadaan majlis muafakat persaudaraan di kompleks pasar Balik Pulau.
posted from Bloggeroid

5 comments:

 1. Pak Kadiaq Pondok Upeh3 May 2014 at 13:36

  Org Melayu Balik Pulau dah lama tolak pakatan haram terutama PgayR!!

  ReplyDelete
 2. Wekekekekkeke......

  ReplyDelete
 3. Siapa yang tolak siapa..orang pinang tak tolak pakatan..tapi sebaliknya tolak bn...apa punya tajuk...kalau tolak pakatan mana boeh diaorang menang di pinang..setakat orang tak ramai hadir ceramah tu biasalah...sebab dah lepas pilihanraya..sokongan rakyat pinang ni masih kuat dn kekal dengan pakatan walaupun pakatan sendiri banyak menipu kepada rakyat..2x5 je ...dtipu pun takpo..sebab pas boleh ampunkan...umno bn mana boleh buat..

  ReplyDelete
 4. Siapa yang tolak siapa..orang pinang tak tolak pakatan..tapi sebaliknya tolak bn...apa punya tajuk...kalau tolak pakatan mana boeh diaorang menang di pinang..setakat orang tak ramai hadir ceramah tu biasalah...sebab dah lepas pilihanraya..sokongan rakyat pinang ni masih kuat dn kekal dengan pakatan walaupun pakatan sendiri banyak menipu kepada rakyat..2x5 je ...dtipu pun takpo..sebab pas boleh ampunkan...umno bn mana boleh buat..

  ReplyDelete
 5. Siapa yang tolak siapa..orang pinang tak tolak pakatan..tapi sebaliknya tolak bn...apa punya tajuk...kalau tolak pakatan mana boeh diaorang menang di pinang..setakat orang tak ramai hadir ceramah tu biasalah...sebab dah lepas pilihanraya..sokongan rakyat pinang ni masih kuat dn kekal dengan pakatan walaupun pakatan sendiri banyak menipu kepada rakyat..2x5 je ...dtipu pun takpo..sebab pas boleh ampunkan...umno bn mana boleh buat..

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3