bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

4 Nov 2013

PRK Sg. Limau - Jalan Masuk ke Pusat Mengundi Sesak Teruk???


Bukan!!! Ini sebenarnya foto PLAZA Tol Batu 3 Lebuhraya Persekutuan menghala ke Shah Alam sesak susulan perlawanan akhir Piala Malaysia antara Kelantan dan Pahang yang berlangsung malam ini di Stadium Shah Alam. Foto Sairien Nafis.Nov 3, 2013 5:14 pm.

Rakyaat negeri Pahang pastinya masoh berpesta meraikan kemenangan yang berprestej ini. Jestru rasanya belum terlambat untuk penulis mengucapkan tahniah buay mereka.

Semoga kancah permainan bolasepak negara yang semakin menarik dan sengit dengan lebih banyak pasukan yang berpeluang untuk menjuarai setiap  piala yang dipertandingkan di harap perkembangan ini dapat melahirkan lebih ramai pemain2 berbakat di peringkat antarabangsa dan agar Harimau Malaya boleh mengaum sehingga di luar kawasan asia Tenggara.

Buat pengundi2 Sungai Limau, selamat mengundi dan buatlah pilihan dengan bijak bukan setakat retorik!!! Tetapi kepentingan demi agama, bangsa dan negara!!!


Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3