bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

17 Feb 2013

Kerjasama Pas dan Pakatan - Biar Islam/Melayu Rugi Tetapi Pemimpin Untung???


Komen Isac:

Cakap X serupa bikin!!! Artikel penuh klik sini.

Yang jelas...

Sejak berkawan dengan DAP hudud pun Pas dah tak perjuangkan...

Penyebaran agama lain kepada umat Islam oleh bangsa lain dan disokong oleh sekutu politik, Pas cuma biarkan.

Penyebaran fahaman Pluralisma oleh sekutu politik...Pas menikus.

Sekutu politik menyebarkan fahaman membenarkan transseksual...Pas membisu...

Jual arak dan rumah urut berleluasa....Exco agama Pas dibuang kerana kerana cuba menghalangnya juga kerana cuba mempertahankan akidah orang2 Islam yang didakyahkan oleh sekutu politik mereka....

3 comments:

 1. yang penting, kita jgn percaya langsung kata2 HH.....robot biasanya bercakap apa yg diprogramkan tuannya saja...mana reti malu kalau menipu....dah tu kerjanya...hahaha

  campak ke longkang kata2 HH.....dah habis ISLAM/MELAYU dia & sekutunya hina, ada hati nak main gertak2 biaDAPigs & PKR.....aku cakap piiiiirahh...kihkihkih

  ReplyDelete
 2. HADI TAK GAMAK SEMBAHYANG BERIMAMKAN ANWAR...!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Sedarkah kita orang2 Pas.

  Isu kalimah Allah ini tidak akan mencalarkan imej islam yang ada pada Pas jika tidak kerana tindakan Presiden Pas memberikan persetujuan tanpa terlebih dahulu merujuk kepada Majlis Syura Ulamak.

  Walau pun Hadi Awang menyetakan persetujuan kepada keputusan Majlis Syura Ulamak melarang kalimah Allah dalam bible. Tetapi selagi dia tak buat kenyataan terbuka membatalkan persetujuan Pas pada 8 Jan 2013, maka PR tetap menerima pakai bahawa Pas bersetuju kalimah Allah dalam bible bahasa melayu.

  Kecelaruan dalam Pas yang berlaku mutakhir ini adalah berpunca daripada Hadi Awang. He is the culprit and he is the bandit.

  Ini pendapat peribadi saya sebagai seorang pemimpin kecil dalam Pas. Hadi Awang sudah tak layak memimpin gerakan islam yang dibawa oleh Pas. Hadi Awang sudah tak layak memimpin Pas. Hadi Awang juga sudah tak layak digelar ulamak. Gelaran Ulamak hanya sesuai untuk orang yang sanggup mempertahankan kesucian Allah. Gelaran Ulamak hanya sesuai untuk orang yang mahu mengakui bahawa Allah adalah tuhan bagi orang islam dan bukan tuhan kepada orang dari agama lain.

  Saya secara fizikal masih bersama dengan Pas kerana faktor masyarakat setempat, tetapi dari segi hati dan undi .... minta maaf lah selagi Hadi Awang masih memimpin Pas.

  Pas Pendang

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3