bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

18 Apr 2012

Kan Bagus Kalau Setiap Isteri Beli Satu??? Kan? Kan? Kan?

 

Pameran Pertahanan Dan Sekuriti Asia 2012

Kakitangan Kementerian Dalam Negeri, Hariani Abdul Hamid, 31, dan Alina Md Isa, 28, (kiri) melihat senjata api jenis STG4 Guernica 10.5 Commando dari Astra Defense pada Pameran Pertahanan Dan Sekuriti Asia 2012 Ke-13 di PWTC semalam. - Foto Bernama

Komen Isac;

Kalau "Cik Abang" kita giler kat "China Doll" atau "Dolls" yang lain atau suka kat "Jantan" kita tembak aje.....

3 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
 2. Tak payah beli... aku boleh buat sendiri... DIY.

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3