bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

8 Feb 2012

Gempar!!! Peruntukkan PRU 13 Buat Cyber Trooper Pas RM 600 Juta ???Nik Aziz kena jawab ke mana perginya pinjaman mudah RM 600 juta yang diberikan Kerajaan Pusat  telah dibelanjakan???

Soalan cupu emas yang mesti dijawab Nik Aziz sebelum PRU 13!!!

Itu tidak termasuk peruntukkan tahunan yang dijalankan sendiri oleh Kerajaan Pusat.

"Kelantan juga penerima tertinggi peruntukan bekalan air luar bandar (Batas) di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah iaitu sebanyak RM16.5 juta berbanding negeri-negeri lain.

"Pada tahun lepas kerajaan Pusat membelanjakan sebanyak RM213 juta untuk membangunkan loji dan kemudahan bekalan air yang mana selepas dibangunkan akan diserahkan secara percuma kepada kerajaan Pas Kelantan. Peruntukan ini adalah yang ketiga tertinggi di negeri-negeri lain," kata Tok Pa.

Artikel penuh klik sini.


Wow!!! Jangan pulak kata RM 600 juta tu buat bayaran cyber trooper Pas sudah lah....


Ini bukan tuduhan tau???? Saja penulis nak buat lawak bodoh.... :)

Tapi kalau betul peruntukkan Cyber Trooper Pas RM 600 juta, bukan setakat Wadat dan Bumiyang lari masuk Pas balik!!! Dengan Papa Gomo, Prapu Kari, Unspinner, GAP, Taiping Mali, Bravehert dan Tun Faisal pun silap2 boleh masuk Pas....1 comment:

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3