bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

6 Feb 2012

"Din Puduraya", Bakal MB Johor???

Pesuruhjaya Pas Johor Dato' Dr. Hj. Mahfodz Mohamed, pemimpin-pemimpin Pas peringkat negeri yang lain termasuklah pemimpin-pemimpin PKR dan DAP bolehlah lupakan angan-angan mereka untuk menjadi MB Johor sekiranya Pakatan menawan negeri Johor dalam PRU 13 nanti.

Pas yang sejak dahulu terkenal dengan politik halus mereka dilihat tidak "rela" untuk melepaskan peluang yang terhidang.

Sememangnya Pas mementingkan politik peribadi. Jestru tidak hairanlah jika pada tahun 1977 mereka telah disinggkirkan daripada BN. Mereka telah memanipulasi portpolio Kementerian Tanah dan Wilayah dengan menempatkan ahli-ahli Pas di tanah-tanah rancangan Felda di segenap pelusuk negera bertujuan untuk merekrut ahli-ahli baru disamping mengguatkan cengkaman mereka di kawasan2 baru ini.

Jestru buat rakyaat dan pengundi-pengundi di Johor yang rata-rata mempunyai latar-belakang pengetahuan agama yang baik kerana bersekolah di sekolah-sekolah agama negeri Johor adalah perlu buat mereka untuk menuntut agar Salahuddin bersumpah muhaballah menafikan kaitannya dengan skandal seks yang dilakukan oleh "Din puduraya".

Ianya adalah suatu kemestian kerana penulis pasti rakyaat dan pengundi-pengundi di negeri Johor tidak akan sekali-kali menerima seorang MB yang bersifat Munafik dan rendah moralnya...

Nota: Foto tiada kaitan dengan artikel di atas.

3 comments:

  1. berangan boleh la din..balik johor serupa gali kubur..wakakaka

    ReplyDelete
  2. berangan boleh la din...balik johor serupa gali kubur..wakakaka

    ReplyDelete
  3. kalau letak di JB tiba2 tewas disana baru frust menongeng,rakyat JB pasti tolak punya lah..

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3