bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

13 Dec 2011

Liwat II - Pendakwa Dakwa Anwar Gagal Sanggah Keterangan Saiful!!!


Dalam CCTV bahawa Anwar membongkok tanpa memperlihatkan sebarang kesakitan? Tidak sebagaimana yang didakwa oleh Dr Hoogland??? Anwar mengalami sakit belakang yang kronik???

Samada Hoogland kena tipu dengan Anwar, atau kedua2nya cuba nak menipu???


3 comments:

  1. Perbuatan buruk, kalau tak bertaubat, lama-lama Allah akan bongkarkan juga.

    ReplyDelete
  2. Pada akhir 1980an semasa Anwar sebagai Menteri Kewangan telah mencadang Masjid Simpang Enam di George Town di majukan untuk pembangunan pusat membeli-belah dan pejabat. Para jemaah masjid telah membantah cadangan tersebut kerana masjid telah di bangunkan dan di binakan oleh seorang perdangan berlian Tn Hj Wahab pada 1893 dan tanah tersebut telah di wakafkan. Lalu para jemaah sembahyang hajat memohon kepada Allah swt supaya project ini tidak di teruskan. Seterusnya politik karier Anwar terus menjunam. Ini sebagai tanda Allah swt telah memakbulkan permintaan para jemaah. Hingga kini perangai Anwar satu demi satu timbul. Ini bukan konspirasi tapi kehendak Allah swt

    ReplyDelete
  3. PAS ITU BUKAN ISLAM DAN ISLAM ITU BUKAN PAS. PAS ADALAH PARTI SIASAH BIASA SAHAJA TAK LEBIH PADA ITU DAN IA LEBIH PARTI SESAT LAGI MENYESATKAN. FATWA SONSANG, MENTAFSIRKAN AL QURAN IKUT NAFSU (HANY DITUJUKAN PADA KUMPULAN TERTENTU SAHAJA) PADA HAL SURUHAN DALAM QURAN UNTUK SEMUA UMAT. ISLAM MENGAJAK UMAT BERSATU PADU LEBIH-LEBIH LAGI DENGAN SAUDARA SEAGAMA TETAPI PAS SEBALIKNYA SANGGUP BERSENGKONGKOL DENGAN KAFIR HARBI (KAFIR YANG INGIN MEMUSNAHKAN ISLAM). NAK TUBUH KERAJAAN KEBAJIKAN KONON, NEGERI YANG MEREKA TADBIR PUN TUNGGANG LANGGANG ( RAKYAT MASIH DUDUK SATU RUMAH DENGAN KAMBING), BEKALAN AIR KOTOR SEKALI DI MALAYSIA, PERSEKITARAN NEGERI KOTOR (LIHAT SAHAJA KEADAAN MASJID TERUTAMA TANDAS) PESAKIT HIV TERTINGGI DI MALAYSIA INI NAK DIKATAKAN NEGARA KEBAJIKAN. BETUL FIRMAN ALLAH DAN SABDA NABI " JANGANLAH KAMU MENJANAMAKAN SESEORANG ITU DENGAN PANGGILAN YANG BURUK-BURUK, BARANGKALI ORANG YANG KAU GELAR ITU ADALAH LEBIH BAIK DARI KAMU". INI MERUPAKAN SATU QISOS YANG ALLAH BERI KEPADA GOLONGAN INI YANG SERING MEMPERTIKAIKAN KEISLAMAN SESEORANG ( MEREKA LEBIH ISLAM PADA ORANG) TETAPI CIRI-CIRI YANG DIKEHENDAKI OLEH ISLAM ITU SENDIRI JAUH TERSASAR DARI SEBENARNYA. WAHAI PENYOKONG-PENYOKONG PARTI PAS, INSAFLAH TINGGALKAN PARTI SESAT LAGI MENYESATKAN INI DAN ANDA TIDAK AKAN MENANGGUNG DOSA JIKA MENINGGALKANNYA. iNSYAALAH. YANG HAK DATANG DARI ALLAH DAN BATIL DARI DIRI SAYA SENDIRI. ALLAHU AKBAR.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3