bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

9 Dec 2011

Fitnah Kapal Selam Tak Boleh Menyelam - Kerana Nak Merasa Naik Kapal Selam???Petang ni Guan Eng dan dua timbalannya dapat peluang menyelam dengan kapal selam milik TLDM. Klik sini. Bukan mudah orang awam memperolehi peluang sebegini. DYMM SDB Yang Dipertuan Agong pun mungkin belum merasa.... Ini cuma setakat buat fitnah dah dapat naik kapal selam dan merasai pengalaman menyelam dengannya.

Tidakkan kos perjalanan "cruise tersebut" bakal ditanggung oleh rakyaat??? Adakah ia perlu dan adil buat rakyaat??? DAP ni selalu aje mengata orang, tapi bila mereka yang buat boleh pulak???

Si Nurul dan Tony tu pun sengaja buat fitnah sebab nak mencuba pengalaman baru ke???

2 comments:

  1. Agong dah naik dah itu hari.Dap dengan geng apa ke lanca*nya termasuk budak mentah siizzah pengkhianat tu cuma cari isu,tambah perisa secukup rasa semata2 disebabkan tujuan politik walaupun fitnah.Matlamat menghalalkan cara

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3