bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

18 Sept 2011

Mykad "Pengundi-pengundi Hantu" Barisan Nasional Dijumpai???


MISTERI...Hampir 300 MyKad, MyKid, lesen memandu, kad bank dijumpai di tepi jalan Kampung Seberang Pumpong, Alor Setar, semalam dipercayai dibuang penjenayah.


Komen Isac;

Pastinya blog-blog pembangkang akan memfitnah kononnya kerajaan BN menggunakan Mykad-mykad tersebut untuk "pengundi-pengundi hantu" dalam PRU 13 nanti.

Kalau untuk "pengundi-pengundi hantu" takkan pulak ada lesen-lesen memandu dan kad-kad ATM bank sekali pulak???

Pastinya ianya adalah milik mangsa-mangsa ragut yang dibuang setelah wang dan barangan berhaga telah diambil oleh peragut.

Paling mudah cari nama-nama pemilik mykad-mykad tersebut dan buatlah siasatan. Jangan jadikan suatu budaya iaitu hanya tahu memfitnah dan bersangka buruk!!! Mengaku aje parti Islam....


1 comment:

  1. Mungkin orang yg meragut ni dah buat kerja ragut bertahun lamanya...mana tidak nya...sekarang ni kalau satu dompet kena ragut, dalamnya mungkin ada 6 kad ( kad pengenalan, kad ATM, credit card mungkin 2-3, lesen memandu dan kad kad lain)...

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3