bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

14 Jun 2011

Sudahlah Menjadi Hero Tidak Didendang!!! Layanan Pulak Umpama Anjing Kurap!!!PENOLONG Kanan Penguasa SPRM, Cawangan Perisikan Khas, Putrajaya, Mhd. Yussof Zakaria menjadi mangsa simbah cat, hari ini, apabila kereta pacuan empat roda miliknya disimbah dengan cat merah oleh pihak yang mungkin tidak berpuas hati terhadap tindakan SPRM. - Foto Afendi Mohamed (Berita Harian). Jun 13, 2011 2:29 pm

 
Komen Isac;
 
Zaman sekarang, pihak penguatkuasa pulak yang seolah-olah pihak yang bersalah...
 
Angkara "tarbiah" Pakatan Rakyaat, penjenayah jadi "hero" rakyaat dan pihak penguasa pulak yang dilebel sebagai "penjenayah".
 
Hasilnya, penzina, peliwat, pemimpin penipu, pengkhianat, petualang negara, kaki fitnah, pengumpat, kaki caci dan lain-lain dijadikan idola rakyaat dan kononnya hero sebenar dan sebaliknya pejuang "tulen" menjadi mangsa sumpah-seranah dan caci-maki!!!

Natijahnya agama, bangsa dan negara bakal tergadai!!!

1 comment:

  1. Jangan menang sorak, kampong tergadai!
    Melayu bodoh mudah lupa ?????????

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3