bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

15 Jun 2011

135 Murtad, Pas Jangan Salahkan Kerajaan Sebaliknya Cerminlah Muka Pakatan Dulu!!!

Klik sini.Pendirian ketua Pembangkang, menyokong isu Lina Joy

2 comments:

  1. arrayah.info : kembalikanlah khilafah, agar khalifah mengistiharkan perang memerangi orang-orang yang murtad sebagaimana khalifah abu bakar lakukan.

    ReplyDelete
  2. PAS tidak sepatutnya hanya menyalahkan UMNO dalam perkara ni kerana semua orang tahu UMNO tak mampu mentarbiah rakyat Malaysia untuk menerima Islam dgn sebenar benarnya.Kalu tidak masakan selepas 40 tahun lebih BN memerintah SABAH DAN SARAWAK umat Islam di sana masih berada di bawah 15% dari keseluruhan rakyat di sana ,itu pun di ambil kira yg baru mendatang dari Indonesia serta Filipina.Pas sepatutnya bekerja lebih keras untuk mendapat tampuk pemerintahan agar dapat mentarbiah rakyat negara ini untuk menerima Islam.Pas tidak boleh hanya berdakwah sesama Islam serta hentikan retorik serta bekerjalah bersungguh sunguh kerana Allah.Pas tidak sepatutnya menghabiskan masa menjawab segala sungutan/kecaman yg tak berfaedah serta merugikan masa seperti yg berlaku sekarang.Biarkan UMNO dgn caranya apa yg hendak di endahkan.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3