bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

9 Apr 2011

Nik Aziz Ucap Selamat Tinggal Kepada Anwar???

TG Nik Aziz Menyokong Najib dan Konsep 1 Malaysia Umno/BN???


PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Razak menerangkan sesuatu kepada Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Aziz Nik Mat mengenai model Taman Automotif Pekan selepas melancarkannya di Kompleks Pemasaran Setempat, Pekan, hari ini. - Foto Halim Mat Ali. Apr 9, 2011. 1:20 pmKomen Isac;

Mungkin ini merupakan suatu isyarat bahawa Pas sedang menjauhkan diri daripada Anwar....

4 comments:

 1. alhamdulillah....

  ReplyDelete
 2. ya Allah ya Tuhanku...
  Kau berkatilah doa ku ini...
  Kau kasihanilah bangsa melayu yg sedang sedang berpecah belah ini...
  Kau satukanlah kembali bangsa melayuKu demi menegakkan agamaMu yang suci...,
  Ya Allah ya Tuhanku..
  Kau Maha Mendengar dan Maha Mengetahui..
  Amin..Amin..Ya Rabal'alamin..

  ReplyDelete
 3. Salam bro ISAC,

  biar betul hehehe..

  saya mohon ambik gambar ni bro, menarik untuk saya saya post di facebook 'komuniti melanau dalat' sebuah kumpulan fb yg digunakan untuk memburukkan kerajaan BN oleh puak2 pembangkang.,, penat dah saya seorang berdepan dengan mereka sejak 6 April lalu hingga kini.

  Saya rasa peliklah bro, kenapa jentera BN Sarawa tidak melantik pejuang siber seperti blogger dari semenanjung untuk mengetuai perang di alam maya serta mendapat maklumat lebih cepat. Kalu adapun cuma dua tiga orang, jadi mana cukup dengan jumlah 71 kawasan DUN..dan sepatutnya ditempat dua orang blogger untuk satu2 kawasan DUN.. gandingkan seorang blogger dari sarawak dgn seorang blogger dari semenanjung baru boleh dapat berita lebih cepat.

  sekarang jelas hanya dikawasan kuching, sibu, bintulu dan miri saja sedangkan kawasan2 lain nampak sangat sudah terpinggir dari segi laporan para blogger..

  ReplyDelete
 4. kalu kapal poosingh tngk gmbaq ni mmg trus cacat semua bdn dia bkn takat kaki je ni hehehe..

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3