bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

4 Apr 2011

Mat Sabu Bakal Timbalan Presiden Pas - Sendiri Mau Ingatlah!!!Jika ini berlaku, apa yang akan terjadi kepada Pas??? Pas sememangnya menurut undang-undang Islam, sebab itulah jika pemimpin mereka ditangkap berkhalwat sekalipun.... Tanpa empat orang saksi yang melihat majlis "antan memasuki lesung", tiada tindakkan boleh diambil....
Mereka seolah-olah lupa... Islam melarang pasangan bukan muhrim duduk berdua-duaan dan bersunyi-sunyi kerana ianya boleh mengundang fitnah.

Anehnya umpat dan keji tanpa empat saksi hanya terpakai buat pemimpin-pemimpin dan sekutu mereka.... Tetapi dibolehkan, malah menjadi "wajib" didedahkan jika ianya melibatkan pemimpin-pemimpin Umno/BN....Atas alasan Umno/BN pemimpin yang menindas rakyaat...

Jika pemimpin yang "tidak bersih" mengetuai Pas, jika pemimpin yang mulutnya tidak dijaga mengepalai Pas, jika fitnah dan adu-dumba menjadi aamalaan Pas, apakah akan jadi kepada ahli Pas dan umat Islam di negara ini???

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3