bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

19 Apr 2011

Amerika dan Nato Selamatkan Pemberontak - Hanya Lesen Untuk Membunuh Rakyaat Libya Yang Disokong Pembangkang Malaysia???

Muftah, 9, cedera akibat serpihan peluru di Misrata, Libya, minggu lalu tiba di Benghazi dengan menaiki kapal “Ionian Spirit” Greek untuk rawatan kemanusiaan, semalam. — Foto Reuters
Mengapa pembangkang Malaysia menyokong usaha untuk menjatuhkan Presiden Muamar Gadahafi, sangat mudah difahami. Bila dah jadi begini, satu lagi negara Islam bakal senasib dengan Iraq dan Afghanistan siapa yang nak jawab?
Pembangkang Malaysia perlu mendewasakan diri!!! Jangan sesekali diundang kuasa asing "menjajah" negara walau atas"nama" apa sekalipun!!!! Jadilah pembangkang yang membina dan bukannya, "bak tikus yang membaiki labu".
Jangan sesekali disuruh rakyaat merusuh dijalan-jalanraya seperti yang berlaku melalui pendekatan ala Reformasi di tahun-tahun 1998 dan 1999 yang lalu!

No comments:

Post a comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3