bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

7 Aug 2017

Beli Kapalselam Idea Daim Zainuddin dan Mokhzani, PM/Menter Kewangan Tun M ???Kalau dah macam tu apa kena-mengena DS Najib dengan Alantunya dan komisyen pembelian kapalselam???

Tahun 1995 Najib X terlibatpun dengan urusan melobi kelulusan pembelian kapalselam.

Idea Daim Zainuddin dan Mokhzani, PM Tun M, Menteri Kewangan Anwar, Menteri Pertahanan Syed Hamid Jaafar Albar....

Kelulusan pada tahun 2002, Menteri Pertahanan, Najib, PM dan Menteri Kewangan Tun M. Najib X terlibat dari awal, mungkin juga memang telah dirancang untuk dijadikan kambing hitam.

Politik Malaysia memang kotor......

Dah macam melanggan pelacur pulak....

Sekejap "tidur" dengan orang ni.....esok-lusa "tidur" dengan orang tu....

Bila dan tak "tidur" sekali.....semua cerita "dalam kain" entah betul ke tidak....akan diceritakan pada halayak demi untuk menjatuhkan musuh politik mereka.......

Lebih teruk perkara salah yang mereka buat difitnahkan pulak terhadap bekas "rakan sekutu" gara2 kini telah berlainan kem.

DS Najib selalunya jarang mahu menafikan dakwaaan dan tuduhan yang dilemparkan terhadap beliau.....Tetapi nampaknya.....kebenaran sedang beransur2 menampakkan diri....

Persoalannya....Siapakah yang paling berkuasa untuk memeterai perjanjian pembelian 2 kapalselam ini???

Sumber klk sini.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3