bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

30 Mar 2012

Salahudin Ayub Sah Bertanding di Johor - Ibarat Sireh Pulang ke Gagang???

Samada ini proses membina kubu atau menggali kubur, tapi percaturan Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub nak bertanding di kubu kuat UMNO dan Barisan Nasional wajar dihormati.

Dalam satu pertemuan eksklusif dengan Agendadaily, Salahuddin yang sudah dua penggal jadi ahli Parlimen di Kelantan menyatakan hasrat hati untuk berbakti pada rakyat negeri kelahirannya.

Beliau memilih untuk bertanding di negeri tumpah darahnya, Johor Darul Takzim pada Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13) akan datang.

Soal lari dan ditolak pengundi Kubang Kerian yang dimenangi sejak 2004 tidak timbul langsung apa lagi jika ianya dikaitkan dengan cubaan membunuh karier politiknya.

PAS Kelantan difahamkan mahu anak negeri tersebut bertanding di kubu PAS itu, selain Salahuddin, calon import Kelantan juga adalah Bendahari PAS Dr Hatta Ramli yang menang di Parlimen Kuala Krai. Artikel penuh klik sini.


Komen Isac;

Yang jelas penulis percaya rakyaat Johor kenal yang mana satu intan dan yang mana satu kaca.

2 comments:

  1. PAS Johor pun tak inginkan dia

    ReplyDelete
  2. Biarkanlah..... Dari berkubur di kampung orang baik berkubur di kampung sendiri...

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3